Prženi krumpir s lukom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Prženi krumpir s lukom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti prženi krumpir s lukom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Krumpir ogulimo i narežemo na ploške, a luk nasjeckamo na kolutove. U tavu stavimo maslac da se rastopi, na maslac stavimo pržiti luk 3-4 minute.
  2. Kad je luk omekšao izvadimo ga na stranu. U tavu stavimo preostali maslac, pričekamo da se rastopi i na njega dodamo narezani krumpir. Krumpir pržimo do zlatno žute boje 10-tak minuta.
  3. Preko krumpira protisnemo režnjeve češnjaka, još jednom sve zajedno izmiješamo, dodamo luk i ugasimo vatru. Svježi peršin ugrubo nasjeckamo i posipamo preko krumpira i izmiješamo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: