- Almo Čatlak
- 30 min
- 4 porcije
- Srednje kalorično
- Vrlo jednostavna priprema
- Pogodno za Vegane
Prženi krumpir s lukom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti prženi krumpir s lukom.
Upute po koracima:
- Krumpir ogulimo i narežemo na ploške, a luk nasjeckamo na kolutove. U tavu stavimo maslac da se rastopi, na maslac stavimo pržiti luk 3-4 minute.
- Kad je luk omekšao izvadimo ga na stranu. U tavu stavimo preostali maslac, pričekamo da se rastopi i na njega dodamo narezani krumpir. Krumpir pržimo do zlatno žute boje 10-tak minuta.
- Preko krumpira protisnemo režnjeve češnjaka, još jednom sve zajedno izmiješamo, dodamo luk i ugasimo vatru. Svježi peršin ugrubo nasjeckamo i posipamo preko krumpira i izmiješamo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
|
Vrijeme pripreme:30minuta |