Prženi svinjski kotleti panirani s bešamelom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Prženi svinjski kotleti panirani s bešamelom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pržene svinjske kotlete panirane s bešamelom.

Pohanci su fini i uvijek su dobro došli u naše blagovaone, a ako ih pripremite po našem receptu s bešamel umakom, biti će još finiji i sočniji.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu s bešamel umakom razbijemo jaje i pjenjačom izmiješamo sastojke, a svinjske kotlete posolimo.
  2. Zatim kotlete uvaljamo u mješavinu jaja i bešamela, potom u krušne mrvice i stavimo ih na stranu.
  3. Panirane kotlete stavimo u vrelo ulje, dodamo listiće kadulje i meso pržimo s obiju strana, jednom okrečući, do zlatno-žute boje.
  4. Nakon 8-10 minuta prženja kotlete izvadimo na kuhinjski papir da im upije višak masnoće i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: