Punjena pileća prsa u košuljici od peršina

  • 50 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Punjena pileća prsa u košuljici od peršina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pileća prsa u košuljici od peršina.

Želite li smanjiti cjelokupni sadržaj masti kod pripreme piletine, najlakše ćete to postići odstranite li kožu, a upute za pripremu ovog finog, zdravog i jednostavnog recepta pronaći ćete u priloženom videu.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filetima pilećih prsa nožem urežemo džepove za nadjev, a češnjak grubo nasjeckamo.
  2. U sjekač stavimo sjeckani peršin, dodamo češnjak, krušne mrvice i izradimo sastojke.
  3. Sir stavimo u zdjelu, začinimo ga solju i paprom, dodamo sjeckani vlasac i dobro izmiješamo sastojke.
  4. Zatim pileća prsa posolimo, nadjenemo ih smjesom od sira, pokapamo uljem i stavimo ih na stranu.
  5. Mješavinu peršina i krušnih mrvica rasporedimo u prikladnu posudu i pokapamo s malo ulja.
  6. Potom nadjevena pileća prsa uvaljamo u mješavinu peršina i krušnih mrvica, višak otresemo, premjestimo ih u nauljenu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, 25-30 minuta.
  7. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.8
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:50minuta

Najnovije zanimljivosti: