Punjena pohana jaja

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Punjena pohana jaja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pohana jaja.

Još jedno ukusno i maštovito jelo iz naše gastronomske radionice (kuhinje). Vrlo neobična priprema jedne obične namirnice. Vrijedi pogledati.

Punjena pohana jaja - U našem video receptu saznajte kako pripremiti punjena pohana jaja. - jaje, šunka (kuhane), peršin (sjeckani), hren (iz staklenke), ulje, sol, bijeli papar, krušne mrvice, brašno, Osam tvrdo kuhanih jaja oljuštimo i prerežemo po duljini. ; Žutanjke izvadimo i stavimo u zdjelu, dodamo sjeckanu kuhanu šunku, sjeckani peršin, hren iz staklenke, začinimo solju i bijelim paprom i izmiješamo sastojke. ; Zatim dobivenom smjesom napunimo polovice jaja i spojimo ih tako da dobijemo izgled cijelog jajeta. ; Potom jaja uvaljamo u brašno, umućena jaja, krušne mrvice, još jednom u jaja, pa krušne mrvice, te pržimo u dubokom ulju dok ne dobiju lijepu zlatno-žutu boju.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Osam tvrdo kuhanih jaja oljuštimo i prerežemo po duljini.
  2. Žutanjke izvadimo i stavimo u zdjelu, dodamo sjeckanu kuhanu šunku, sjeckani peršin, hren iz staklenke, začinimo solju i bijelim paprom i izmiješamo sastojke.
  3. Zatim dobivenom smjesom napunimo polovice jaja i spojimo ih tako da dobijemo izgled cijelog jajeta.
  4. Potom jaja uvaljamo u brašno, umućena jaja, krušne mrvice, još jednom u jaja, pa krušne mrvice, te pržimo u dubokom ulju dok ne dobiju lijepu zlatno-žutu boju.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 21
Rating: 4.9
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: