Pureća prsa s bundevom i pečenim kestenima

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pureća prsa s bundevom i pečenim kestenima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pureća prsa s bundevom i pečenim kestenima.

Za razliku od lješnjaka i oraha, koji sadrže više masti, kesteni obiluju ugljikohidratima. Bundeva je prepuna vitamina i mineralnih sastojaka. Pureća prsa odličan su izvor bjelančevina. Celer i poriluk prepuni su vlakana. Kad u woku ostane još malo ovog predivnog jela, nemojte skupljati ostatke prstima. Wok dugo ostaje vruć, a osim toga je nepristojno.

Pureća prsa s bundevom i pečenim kestenima - U našem video receptu saznajte kako pripremiti pureća prsa s bundevom i pečenim kestenima. - pureća prsa, bundeva, kesten, panceta, korijen celera, svježa crvena paprika, poriluk, umak od soje, U jako zagrijanom woku prvo ćemo ispeći kestene. ; Zatim ćemo na ulju prepržiti pureća prsa rezana na rezance i dodati pancetu u kockicama.; Zatim dodajemo povrće rezano na štapiće po tvrdoći: prvo stavljamo bundevu, mrkvu i korijen celera, a ubrzo zatim dodajemo poriluk te kratko poklopimo da se malo zapari. ; Za to vrijeme ogulimo ispečene kestene. ; Nadalje, stavljamo crvenu papriku i sve zajedno promiješamo nekoliko puta i ponovo poklopimo. ; Pošto se povrće u woku vrlo kratko termički obrađuje ubrzo dodajemo očišćeni kesten. ; Sve zajedno začinimo sa soja sosom, curry-em, paprom i malo soli. ; Ovo jelo, se može servirati samostalno, sa rižom ili tjesteninom.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U jako zagrijanom woku prvo ćemo ispeći kestene.
  2. Zatim ćemo na ulju prepržiti pureća prsa rezana na rezance i dodati pancetu u kockicama.
  3. Zatim dodajemo povrće rezano na štapiće po tvrdoći: prvo stavljamo bundevu, mrkvu i korijen celera, a ubrzo zatim dodajemo poriluk te kratko poklopimo da se malo zapari.
  4. Za to vrijeme ogulimo ispečene kestene.
  5. Nadalje, stavljamo crvenu papriku i sve zajedno promiješamo nekoliko puta i ponovo poklopimo.
  6. Pošto se povrće u woku vrlo kratko termički obrađuje ubrzo dodajemo očišćeni kesten.
  7. Sve zajedno začinimo sa soja sosom, curry-em, paprom i malo soli.
  8. Ovo jelo, se može servirati samostalno, sa rižom ili tjesteninom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 29
Rating: 4.59
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: