Pureći svitci s maslinama u umaku od povrća

  • 40 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Pureći svitci s maslinama u umaku od povrća
U našem video receptu saznajte kako pripremiti pureće svitke s maslinama u umaku od povrća.

Zapečeni pureći odresci nadjeveni usitnjenim parmezanom, češnjakom i peršinom, a potom okupani u finom umaku od luka, mrkve, maslina i rajčice zaista su nešto posebno i trebate ih pripremiti vašim ukućanima. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mrkvu ogulimo, operemo i narežemo na kockice, luk nasjeckamo, a pureće odreske istučemo batom za meso.
  2. U sjekač stavimo očišćeni češnjak, naribani parmezan, peršin, začinimo paprom, ulijemo 50 ml maslinovog ulja i izradimo sastojke u jednoličnu smjesu.
  3. Dobivenom smjesom nadjenemo pureće odreske, savijemo ih u svitke, učvrstimo čačkalicama i stavimo u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog ulja i pržimo ih sa svih srana 3-4 minute.
  4. Zatim dodamo kockice mrkve i sjeckani luk, masline, posolimo, promiješamo i pržimo dalje na srednje jakoj vatri.
  5. Nakon 3-4 minute dodamo pelat rajčice, malo ih izgnječimo kuhačom, poklopimo i kuhamo 10 minuta.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: