Puretina na salatu s mozzarellom

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Puretina na salatu s mozzarellom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti puretinu na salatu s mozzarellom.

Ima dana kad jednostavno nismo raspoloženi za složene ručkove, kad je samo potrebno nešto lagano i lako probavljivo i kad želimo da sve bude maksimalno brzo gotovo. E pa upravo za takve dane, ova će uklusna salata biti idealan izbor za cijelu obitelj!

Puretina na salatu s mozzarellom - U našem video receptu saznajte kako pripremiti puretinu na salatu s mozzarellom. - pureća prsa, zelena salata, kečap, senf, med, sir mozzarella ((mini)), kukuruz iz konzerve, ekstra djevičansko maslinovo ulje, balzamički ocat, sol i papar, Salatu očistimo, operemo i narežemo na kratke trakice. Pureća prsa operemo, osušimo kuhinjskom krpom i narežemo na šire trakice. ; U zdjelu stavimo kečap, dodamo senf, med, žlicu maslinovog ulja, posolimo, popaprimo, izmiješamo pjenjačom, dodamo meso, promiješamo sastojke, poklopimo i ostavimo da se marinira 30-ak minuta. ; Za to vrijeme u zasebnu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, dodamo balzamički ocat, sol, papar, te sve zajedno izmiješamo pjenjačom. ; Marinirano meso prepržimo u neprijanjajućoj tavi bez masnoće, te ga maknemo s vatre na toplo. ; U zasebnu zdjelicu ulijemo dvije žlice balzamičkog octa, žlicu maslinovog ulja, posolimo i poparimo, te pjenjačom izmiješamo sastojke. ; U zdjelu sa salatom dodamo mini mozzarellu, kukuruz iz konzerve, pripremljeni dressing i izmiješamo sastojke. ; Salatu sa sirom stavimo na tanjure, po njoj poslažemo prženo meso i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Salatu očistimo, operemo i narežemo na kratke trakice. Pureća prsa operemo, osušimo kuhinjskom krpom i narežemo na šire trakice.
  2. U zdjelu stavimo kečap, dodamo senf, med, žlicu maslinovog ulja, posolimo, popaprimo, izmiješamo pjenjačom, dodamo meso, promiješamo sastojke, poklopimo i ostavimo da se marinira 30-ak minuta.
  3. Za to vrijeme u zasebnu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, dodamo balzamički ocat, sol, papar, te sve zajedno izmiješamo pjenjačom.
  4. Marinirano meso prepržimo u neprijanjajućoj tavi bez masnoće, te ga maknemo s vatre na toplo.
  5. U zasebnu zdjelicu ulijemo dvije žlice balzamičkog octa, žlicu maslinovog ulja, posolimo i poparimo, te pjenjačom izmiješamo sastojke.
  6. U zdjelu sa salatom dodamo mini mozzarellu, kukuruz iz konzerve, pripremljeni dressing i izmiješamo sastojke.
  7. Salatu sa sirom stavimo na tanjure, po njoj poslažemo prženo meso i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: