Puretina s mladim bobom

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Puretina s mladim bobom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti puretinu s mladim bobom.

Puretina je fina i zdrava, a isto tako i bob. A ako se ta dva sastojka udobno smjeste u umak od vrhnja za kuhanje i još ponečega, što može krenuti loše? Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pureće odreske narežemo na šire trakice, a češnjak protisnemo.
  2. Zatim puretinu posolimo, promiješamo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ju pržiti sa svih strana u tavu, na ugrijanu mješavinu maslinovog ulja i maslaca.
  3. Nakon tri, četiri minute prženja puretinu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo bob, ulijemo bijelo vino, promiješamo i kuhamo tri, četiri minute dok vino napola ne ispari.
  4. Zatim u tavu vratimo puretinu, ulijemo povrtnu juhu i kad zavri, kuhamo na laganoj vatri 7-8 minuta.
  5. Potom ulijemo vrhnje za kuhanje, promiješamo i kuhamo još tri, četiri minute da se umak poveže.
  6. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: