Ragu juha od kobasica i povrća

  • 45 min
  • 6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Ragu juha od kobasica i povrća
Saznajte kako pripremiti ukusnu ragu juhu od kobasica i povrća.

Predivna juha sa safaladama. Brokula, cvjetača, poriluk i mrkva tvore laganu povrtnu juhu, u kojoj poput malih mesnih otočića plivaju safalade. Uz "šnitu" finog domaćeg kruha imat ćete odličan ručak.

Ragu juha od kobasica i povrća - Saznajte kako pripremiti ukusnu ragu juhu od kobasica i povrća. - kobasica (velike safalade), brokula, cvjetača, poriluk, mrkva, krumpir, vrhnje za kuhanje, maslac, brašno, peršin (kosani), sol i papar, Prvo usitnimo povrće na kockice, a poriluk na kolutiće. Očistimo krumpir i mrkvu i narežemo na kockice. Brokulu i cvjetaču natrgamo na cvjetiće. Sve zajedno isperemo pod mlazom vode i stavimo kuhati 10 - 15 minuta. ; U novoj visokoj posudi rastopimo maslac, na njemu ugrijemo brašno te uz miješanje zalijemo hladnom vodom. Pustimo da kuha. ; Kuhano povrće iz druge posude ocijedimo, a temeljac od povrća dodamo u posudu sa kuhanim maslacem i brašnom. ; Safalade (možete odabrati i neke druge kobasice po vašem ukusu) narežemo na tanke ploške i stavimo kuhati u juhu; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prvo usitnimo povrće na kockice, a poriluk na kolutiće. Očistimo krumpir i mrkvu i narežemo na kockice. Brokulu i cvjetaču natrgamo na cvjetiće. Sve zajedno isperemo pod mlazom vode i stavimo kuhati 10 - 15 minuta.
  2. U novoj visokoj posudi rastopimo maslac, na njemu ugrijemo brašno te uz miješanje zalijemo hladnom vodom. Pustimo da kuha.
  3. Kuhano povrće iz druge posude ocijedimo, a temeljac od povrća dodamo u posudu sa kuhanim maslacem i brašnom.
  4. Safalade (možete odabrati i neke druge kobasice po vašem ukusu) narežemo na tanke ploške i stavimo kuhati u juhu
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 26
Rating: 4.54
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: