Ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti ramstek s grila s pikantnim umakom od rajčice.

Što više reći nego što sam naslov govori, osim da je ovaj hladni umak od rajčica toliko fin i jednostavan da ga morate probati.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk nasjeckamo, peperoncine usitnimo u mužaru, a češnjak narežemo na listiće.
  2. Odreske mesa s jedne strane posolimo i premažemo uljem te začinjenom stranom prema dolje, stavimo peći na gril tavu.
  3. Zatim i gornju stranu odrezaka također začinimo solju i premažemo uljem te meso pečemo sa svake strane tri, četiri minute.
  4. Za to vrijeme u sjekač stavimo sjeckanu rajčicu, dodamo sjeckani luk, listiće češnjaka, usitnjene peperoncine, ulijemo med, balzamički ocat, maslinovo ulje, posolimo, poklopimo i izradimo umak.
  5. Pečeno meso stavimo na tanjure, prelijemo ga hladnim umakom, posipamo s malo sjeckanog peršina i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: