Ravioli s umakom od kapara, inćuna i rajčica

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Ravioli s umakom od kapara, inćuna i rajčica
U našem video receptu saznajte kako pripremiti raviole s umakom od kapara, inćuna i rajčica.

Ravioli su izvorna talijanska tjestenina punjena mesom, ribom, sirom, gljivama ili nekim povrćem, a potječu još iz 13. stoljeća. Ukoliko imate potrebne vještine možete ih pripremiti sami ili pojednostaviti priču s već gotovima, ali svakako pripremite jelo po ovim uputama.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Rajčice narežemo na kriške, odvojimo im mekani srednji dio i kožicu te meso narežemo na kockice, a masline, filete slanih inćuna i listiće bosiljka grubo nasjeckamo.
  2. U sjekač stavimo masline, sjeckani peršin, pinjole, naribani parmezan, ulijemo cca. 120 ml maslinovog ulja i izradimo pešt.
  3. Zatim u lonac s vrelom i posoljenom vodom stavimo svježe raviole i kuhamo ih po uputama na pakiranju, po prilici 2-3 minute.
  4. Za to vrijeme u tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo kapare, kockice rajčica, narezane filete inćuna, pripremljeni pešt, promiješamo i pričekamo da se umak ugrije.
  5. Kuhane raviole ocijedimo i premjestimo u tavu s pripremljenim umakom, promiješamo, rasporedimo na tanjure, posipamo sjeckanim bosiljkom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: