Rezanci na azijski način

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Rezanci na azijski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti rezance na azijski način.

Ne dolaze sva fina jela s tjesteninom samo iz Italije. I u Aziji postoje majstori za „pašte“, a jesu li im recepti dobri ili odlični, Vi odlučite.

Rezanci na azijski način - U našem video receptu saznajte kako pripremiti rezance na azijski način. - tjestenina (s jajima), dagnje, pročišćeni maslac, češnjak, đumbir (naribani), celerova stabljika, ljuta papričica (crvena), sojine klice, sojin umak, limeta, sol, U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo po uputama na pakiranju. ; Za to vrijeme, u ugrijani wok ulijemo omekšali pročišćeni maslac, dodamo protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i pržimo na laganoj vatri. ; Kada češnjak zamiriše dodamo dagnje, promiješamo i pržimo na laganoj vatri, povremeno miješajući, 3-4 minute. ; Zatim dodamo narezanu stabljiku celera i ploške crvene ljute papričice, posolimo, promiješamo i pržimo 2-3 minute. ; Potom dodamo sojine klice, ulijemo sok limete, sojin umak, promiješamo sastojke i maknemo s vatre. ; Kuhanu tjesteninu ocijedimo, dodamo dagnjama i povrću, izmiješamo, stavimo na tanjure i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo rezance i kuhamo po uputama na pakiranju.
  2. Za to vrijeme, u ugrijani wok ulijemo omekšali pročišćeni maslac, dodamo protisnuti češnjak, naribani đumbir, promiješamo i pržimo na laganoj vatri.
  3. Kada češnjak zamiriše dodamo dagnje, promiješamo i pržimo na laganoj vatri, povremeno miješajući, 3-4 minute.
  4. Zatim dodamo narezanu stabljiku celera i ploške crvene ljute papričice, posolimo, promiješamo i pržimo 2-3 minute.
  5. Potom dodamo sojine klice, ulijemo sok limete, sojin umak, promiješamo sastojke i maknemo s vatre.
  6. Kuhanu tjesteninu ocijedimo, dodamo dagnjama i povrću, izmiješamo, stavimo na tanjure i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 7
Rating: 3.57
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: