Riblji file s bobom i slanutkom

  • 30 min
  • 4-6 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Riblji file s bobom i slanutkom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblji file s bobom i slanutkom.

Bob je izuzetno zdrava namirnica i može se uklopiti u skoro svako jelo. Ako želite saznati kako se sprijateljio s ribom i još nekim sastojcima, pogledajte pripadajući video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filete ribe osušimo kuhinjskim papirom, a češnjak protisnemo.
  2. Zatim filete ribe posolimo, uvaljamo u brašno, višak brašna otresemo i stavimo ih na suhi tanjur.
  3. U tavu, na dvije, tri žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, i čim zamiriše dodamo filete ribe i pržimo ih dvije minute.
  4. Potom filete okrenemo na drugu stranu, ulijemo bijelo vino i pirjamo dok vino ne ispari.
  5. Nakon 4-5 minuta filete premjestimo na oval za posluživanje, a na masnoću od prženja dodamo pelati rajčice, bob, masline, slanutak, posolimo, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 10-12 minuta.
  6. Zatim dodamo sjeckani peršin, promiješamo, povrće stavimo preko fileta ribe i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 46
Rating: 4.72
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: