Riblji ražnjići s paprikama i mini rajčicama

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Riblji ražnjići s paprikama i mini rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti riblje ražnjiće s paprikama i mini rajčicama.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Paprike operemo, očistomo i narežemo na kockice, kao i file bijele ribe.
  2. Režnjeve češnjaka i peršin nasjeckamo.
  3. U grill tavu ulijemo malo ulja i stavimo paprike da se poprže sa svih strana 2-3 minute.Tavu vratimo iznad vatre.
  4. Na štapić za ražnjiće stavimo jednu kockicu filea ribe, potom kockicu papriku, pa rajčicu i ponovimo postupak dok ne napunimo ražnjić.
  5. Pripremljene ražnjiće stavljamo na vruću grill tavu i nekoliko minuta prepržimo sa svih strana. Nakon nekoliko minuta ražnjiće posipamo s malo majčine dušice i prelijemo s malo suhog bijelog vina.
  6. U čistu zdjelicu ulijemo maslinovo ulje, dodamo svježe sjeckani peršin, sjeckani češnjak, malo posolimo, popaprimo i izmiješamo sastojke.
  7. Na tanjure slažemo ražnjiće i pokapamo ih mješavinom maslinovog ulja, češnjaka i peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: