Rolana teletina u košuljici od pancete

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Rolana teletina u košuljici od pancete
U našem video receptu saznajte kako pripremiti rolanu teletinu u košuljici od pancete.

Sočne teleće roladice oplemenjene mortadelom i sirom gorgonzolom iznutra, a pancetom izvana, s dodatkom finog umaka, pravi je odgovor na pitanje – „Hm, što ćemo danas kuhati?“

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Teleće odreske očistimo od kožica i žilica i istučemo ravnom stranom bata za meso, gorgonzolu narežemo na štapiće, a češnjak protisnemo.
  2. Teleće odreske začinimo solju i paprom, svaki prekrijemo s dvije kriške mortadele, po sredini svakog odreska položimo nekoliko štapića sira, sve zajedno savijemo u rolade i omotamo ih u pancetu.
  3. Tako pripremljene rolade učvrstimo čačkalicama, premjestimo ih u namašćenu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 20-ak minuta.
  4. Za to vrijeme u tavicu za umake stavimo maslac, dodamo protisnuti češnjak, listiće kadulje, ulijemo vrhnje za kuhanje i kad zavri, umak kuhamo na laganoj vatri, povremeno miješajući, do željene gustoće.
  5. Gotove rolade premjestimo na dasku za rezanje, izvadimo čačkalice, prerežemo ih napola, rasporedimo na tanjure, na podlogu od umaka i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 2.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: