Salade de Chèvre chaud s kulenom

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso

Salade de chevre chaud je vrlo poznato francusko jelo koje se poslužuje kao lagani ručak, predjelo ili večera. Kao hrvatsku verziju, mi smo ga poslužili s kulenom. Morate probati!

Salade de Chèvre chaud s kulenom
U našem receptu saznajte kako pripremiti Salade de Chèvre chaud s kulenom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Tostirajte kruh ili tost.
  2. Stavite na njega krišku sira i kratko zapecite na 180°C.
  3. U međuvremenu na tanjuru pripremite posteljicu od rikule.
  4. Na tavi lagano popržite pinjole (bez ulja) te ih stavite na posteljicu od rikule.
  5. Kulen narežite na trakice i posložite na salatu, a zatim posložite i tost s kozjim sirom.
  6. Pospite sjemenke lana i poškropite vinaigrettom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: