Salata od bijelog graha i fileta marinirane orade

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Salata od bijelog graha i fileta marinirane orade
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od bijelog graha i fileta marinirane orade.

Orada se još naziva lovrata, podlanica ili komarča i kao stvorena je za ovu brzu, zdravu, ukusnu i laganu salatu. Dobar tek!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filete ribe ocijedimo i narežemo na kockice, mladi luk očistimo i narežemo na tanke trakice, klice kresa isperemo pod mlazom hladne vode, a limunov sok iscijedimo.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo trakice luka i pržimo ga na laganoj vatri 2-3 minute.
  3. Za to vrijeme grah premjestimo u zdjelu za salatu, a u manju zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i limunov sok, začinimo solju i paprom te izradimo dresing.
  4. Prženi luk premjestimo u zdjelu s grahom, prelijemo dresingom, dodamo narezane filete ribe, sjeckani peršin i nježno izmiješamo sastojke.
  5. Gotovu salatu rasporedimo na tanjure, posipamo ju listićima parmezana i narezanim klicama kresa te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: