Salata od kvinoje s crvenim grahom i lukom

  • 35 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Salata od kvinoje s crvenim grahom i lukom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od kvinoje s crvenim grahom i lukom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U posudu ulijemo juhu, dodamo i malo vode te pričekamo da zakuha. U vrelu posudu dodamo kvinoju i malo promiješamo te poklopimo da se kuha na laganoj vatri 15 minuta.
  2. Za to vrijeme ljubičasti luk narežemo na kockice, mladi luk na ploškice, a papriku očistimo i narežemo na kockice 1.5 cm.
  3. U čistu zdjelu izradimo dressing za salatu od maslinovog ulja, pola limete, dodamo umak od ljutih papričica, sojin umak, malo soli i papra, nekoliko kapi jabučnog octa i sastojke izmiješamo pjenjačom.
  4. Nakon 15 minuta kuhanja kvinoje, otklopimo posudu i pustimo još 5 minuta da ishlapi sva tekućina. Potom smo kvinoju izvadimo na tanjur da se ohladi.
  5. U zdjelu stavimo narezano povrće, dodamo kuhani crveni grah te sastojke prelijemo pripremljenim dressingom. Preko povrća dodamo ohlađenu kvinoju i sve zajedno nježno izmiješamo. Salatu poslužimo u tanjure i ukrasimo s malo limete.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 11
Rating: 3.64
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:35minuta

Najnovije zanimljivosti: