Salata od rotkvica i kuhanih jaja

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Ima jaja, nema mesa
Salata od rotkvica i kuhanih jaja
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od rotkvica i kuhanih jaja.

Ova fina, svježa i lagana salata odličan je prilog uz uskršnju šunku, ali i uz svako drugo mesno jelo. Crvene rotkvice i čudnovata bijela rotkva dajkon, mladi luk i vlasac donijet će na vaš stol dah proljetne svježine.

Salata od rotkvica i kuhanih jaja - U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od rotkvica i kuhanih jaja. - rotkvice, bijela rotkva - dajkon, salata cikorija, zelena salata, mladi luk, jaje, ulje, vinski ocat, sol, bijeli papar, šećer, slatka mljevena paprika, vlasac (nasjeckani), Rotkvice očistimo, opremo, osušimo i narežemo na tanke ploške. ; Salatu cikoriju operemo i osušimo. ; Mladi luk oljuštimo i narežemo na tanke ploške. ; Cikoriju i zelenu salatu poslužimo po tanjurima i po njima posložimo rotkvice. ; U uskoj visokoj posudi izmiksamo umak (umak) od ulja, jabučnog octa, soli, šećera, bijelog papra i crvene paprike. ; Umak prelijemo preko salate. ; Ukrasimo sa na četvrtine narezanim kuhanim jajima, dekoriramo listićima svježeg peršina i posipamo sitno sjeckanim vlascem.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Rotkvice očistimo, opremo, osušimo i narežemo na tanke ploške.
  2. Salatu cikoriju operemo i osušimo.
  3. Mladi luk oljuštimo i narežemo na tanke ploške.
  4. Cikoriju i zelenu salatu poslužimo po tanjurima i po njima posložimo rotkvice.
  5. U uskoj visokoj posudi izmiksamo umak (umak) od ulja, jabučnog octa, soli, šećera, bijelog papra i crvene paprike.
  6. Umak prelijemo preko salate.
  7. Ukrasimo sa na četvrtine narezanim kuhanim jajima, dekoriramo listićima svježeg peršina i posipamo sitno sjeckanim vlascem.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: