Salata od tune i grejpa

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Salata od tune i grejpa
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od tune i grejpa.

Brzo, ukusno i zdravo jelo, koje ne trebate kuhati, prepuno je različitih ukusa, i kao stvoreno za ove vruće ljetne dane. Dobar tek!

Salata od tune i grejpa - U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu od tune i grejpa. - tuna iz konzerve, grejp, majoneza, komorač, kukuruz iz konzerve, masline (odkoštenih, zelenih), peršin (sjeckani), kapare, ekstra djevičansko maslinovo ulje, sol, bijeli papar, Komorač očistimo i narežemo na trakice. ; Zatim trakice komorača stavimo u posudu s majonezom, začinimo solju i bijelim paprom, dodamo sjeckani peršin, dobro promiješamo i stavimo u hladnjak. ; Za to vrijeme oba grejpa prerežemo na pola, i žlicom izvadimo meso u komadu. ; Potom meso očistimo, narežemo ga na komadiće i premjestimo u zdjelu. ; Zatim dodamo tunjevinu, kukuruz, kapare i masline, i dobro promiješamo sastojke. ; U izdubljene kore grejpa stavimo nadjev od tune i grejpa, prekrijemo ohlađenom mješavinom majoneze i komorača, te poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Komorač očistimo i narežemo na trakice.
  2. Zatim trakice komorača stavimo u posudu s majonezom, začinimo solju i bijelim paprom, dodamo sjeckani peršin, dobro promiješamo i stavimo u hladnjak.
  3. Za to vrijeme oba grejpa prerežemo na pola, i žlicom izvadimo meso u komadu.
  4. Potom meso očistimo, narežemo ga na komadiće i premjestimo u zdjelu.
  5. Zatim dodamo tunjevinu, kukuruz, kapare i masline, i dobro promiješamo sastojke.
  6. U izdubljene kore grejpa stavimo nadjev od tune i grejpa, prekrijemo ohlađenom mješavinom majoneze i komorača, te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: