Salata s grahom, rajčicom i skušom

  • 10 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Salata s grahom, rajčicom i skušom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti salatu s grahom, rajčicom i skušom.

Skuša se smatra najukusnijom plavom ribom Jadrana, obiluje omega-3 masnim kiselinama, mekanog je mesa i nema mnogo kostiju. Najbolja je svježa, no i ova iz konzerve uopće nije loša. Dodati ju na salatu je dobra ideja za jedan zdrav, brz i cjelovit obrok.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Rajčicu narežemo na kriške, luk na trakice, a mozzarellu na prutiće.
  2. U zdjelu stavimo ocijeđeni grah, dodamo luk, rajčicu, mozzarellu i masline, a u zdjelicu ulijemo maslinovo ulje i ocat, začinimo solju i paprom, izmiješamo pjenjačom i dobiveni dresing prelijemo preko povrća i sira.
  3. Zatim salatu nježno promiješamo i rasporedimo na tanjure, preko nje natrgamo komadiće skuše, prelijemo s malo maslinovog ulja, popaprimo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 5
Rating: 3.6
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:10minuta

Najnovije zanimljivosti: