Sataraš

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane

Sataraš je vrlo jednostavno i svestrano jelo, što znači da ako ga pripremite gostima, nećete se puno namučiti. Jednostavno ga pripremite kao prilog nekom ukusnom mesu ili na prepečenom kruhu, kao što smo to napravili mi!

Sataraš
Sataraš
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 17
Rating: 3.65
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti sataraš.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Papriku očistimo i narežemo na manje komadiće, rajčicu ogulimo i odstranimo joj sjemenke, a luk nasjeckamo na listiće.
  2. Sada u tavu na ugrijano ulje dodamo luk i šećer, a kada luk omekša, dodamo i pripremljenu papriku.
  3. Kada paprika omekša, u tavu dodamo rajčicu i povrtni dodatak jelima i nastavimo pirjati sve dok tekućina ne ispari.
  4. Kada tekućina ispari, sataraš možemo posoliti i popapriti, a zatim ga poslužiti na prepečenom kruhu i po želji dodati listić mozzarelle.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 17
Rating: 3.65
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: