Sendviči s lososom i tartar umakom

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove

Za iduće druženje promijenite strategiju i umjesto mesnih sendviča poslužite riblje. Ako uz to još dodamo domaći tartar umak, uspjeh je zajamčen!

Sendviči s lososom i tartar umakom
Sendviči s lososom i tartar umakom
Popularnost:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 49
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
U našem receptu saznajte kako pripremiti sendviče s lososom i tartar umakom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Filete lososa osušimo kuhinjskim papirom.
  2. Pomiješamo brašno i kajenski papar i osušene filete lososa umačemo s obje strane u smjesu.
  3. U zagrijanu tavu stavimo ulje i maslac, a kada se otope i zagriju na njih stavljamo pripremljene filete lososa, koje pržimo 1 do 2 minute sa svake strane.
  4. Za tartar umak pomiješamo majonezu, grčki jogurt, sjeckane kisele krastavce, kapare, luk, kopar, vlasac i malo soka od limuna.
  5. Peciva za sendviče prerežemo te u njih stavljamo filete lososa, malo tartar umaka, kriške rajčice i list zelene salate te poslužimo uz kriške limuna.
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 49
Rating: 4.73
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: