Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima
U našem video receptu saznajte kako pripremiti shiitake gljive s krumpirima i šampinjonima.

Svi ljubitelji gljiva sigurno će uživati u ovom obroku, koji se može konzumirati kao glavno jelo, ali i kao prilog nekim mesnim jelima. Pogledajte što smo danas skuhali te pokušajte i sami!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Krumpir ogulimo i narežemo na kockice, šampinjone narežemo na četvrtine, shiitake prepolovimo, a češnjak narežemo na listiće.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog maslinovog ulja, dodamo listiće češnjaka, sjeckani peršin, kockice krumpira, posolimo i povremeno miješajući pržimo na laganoj vatri.
  3. Nakon 7-8 minuta dodamo narezane šampinjone i shiitake, posipamo sušenim mažuranom, posolimo i pirjamo na laganoj vatri 7-8 minuta, uz povremeno miješanje.
  4. Zatim gljive i krumpir začinimo paprom, promiješamo i možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.93
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: