Sipice iz padele (tave)

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Sipice iz padele (tave)
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sipice iz padele (tave).

Budete li imali sreću da naletite na svježe sipice, svakako se počastite ovim receptom. Uz već spomenute crne bisere Jadrana, češnjak, masline, rajčice i bijelo vino pobrinut će se za pravi mediteranski ugođaj na Vašem stolu.

Sipice iz padele (tave) - U našem video receptu saznajte kako pripremiti sipice iz padele (tave). - sipa, ljutika (ili mladi luk), češnjak, peršin (sjeckani), mini rajčica, masline (crnih), bijelo vino, maslinovo ulje, sol i papar, Prije svega sipice očistimo, ogulimo im kožu, operemo i osušimo kuhinjskom krpom. ; U tavu, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo mladu ljutiku i sipice, te pržimo stalno okrećući dok tekućina što ih sipice ispuste ne ispari. ; Zatim dodamo mini rajčice (koje smo zarezali u križ), sjeckani peršin, sjeckani češnjak, iskoštene crne masline, začinimo solju i paprom, promiješamo i čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok tekućina ne ispari, te poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Prije svega sipice očistimo, ogulimo im kožu, operemo i osušimo kuhinjskom krpom.
  2. U tavu, na ugrijano maslinovo ulje, dodamo mladu ljutiku i sipice, te pržimo stalno okrećući dok tekućina što ih sipice ispuste ne ispari.
  3. Zatim dodamo mini rajčice (koje smo zarezali u križ), sjeckani peršin, sjeckani češnjak, iskoštene crne masline, začinimo solju i paprom, promiješamo i čim češnjak zamiriše ulijemo bijelo vino i kuhamo dok tekućina ne ispari, te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 23
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: