Široki rezanci s bukovačama i suhim mesom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Široki rezanci s bukovačama i suhim mesom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s bukovačama i suhim mesom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Buđolu narežemo na komadiće, a bukovače prepolovimo.
  2. U tavu na ulje dodamo narezanu buđolu. Preko buđole stavimo bukovače i sastojke pirjamo na laganoj vatri 5-6 minuta.
  3. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo kuhati tjesteninu po uputama na pakiranju.
  4. U tavu s gljivama i buđolom dodamo narezani češnjak na listiće.
  5. Tikvicu narežemo na polumjesece i stavimo preko gljiva, buđole i češnjaka. Sastojke kratko pirjamo kako bi sastojci ostali hrskavi.
  6. Kuhanu tjesteninu ocijedimo i stavimo preko sastojka u tavi. Preko tjestenine dodamo maslac, sastojke nježno izmiješamo.
  7. Jelo poslužimo u zdjeli i začinimo po želji s chilijem s morskom soli.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.82
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: