Široki rezanci s bukovačama, pancetom i šparogama

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Široki rezanci s bukovačama, pancetom i šparogama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s bukovačama, pancetom i šparogama.

100 g šparoga iznosi 35 kalorija budući da najveći dio čini voda (93%), a 1,7% otpada na bjelančevine, 2,6% ugljikohidrate i 0,7 % masti, što ju čini izuzetno zdravom namirnicom, a zajedno s bukovačama, pancetom i širokim rezancima sudjeluje u ovom jednostavnom i brzom obroku.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Bukovače narežemo na trakice širine 1 cm, pancetu na prutiće, a zelenim šparogama odstranimo donji drvenasti dio i narežemo ih na komade dužine 3-4 cm.
  2. U tavu iznad vatre ulijemo 2-3 žlice maslinovog ulja, dodamo pancetu i kratko ju pržimo.
  3. Nakon 1-2 minute dodamo narezane bukovače, promiješamo i pržimo 2-3 minute.
  4. Zatim u lonac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  5. Za to vrijeme u tavu s gljivama i pancetom dodamo mrvljenu čili papričicu, protisnemo češnjak i čim češnjak zamiriše dodamo narezane šparoge, promiješamo i pirjamo na laganoj vatri 3-4 minute.
  6. Kuhane rezance ocijedimo, premjestimo ih u tavu s pancetom, gljivama i šparogama, dodamo maslac, promiješamo i maknemo s vatre.
  7. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 9
Rating: 3.56
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: