Široki rezanci s ribom i pancetom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Široki rezanci s ribom i pancetom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke rezance s ribom i pancetom.

Tagliatelle su tradicionalni talijanski široki rezanci i potječu iz talijanske pokrajine Emilia – Romagna, a u kombinaciji s ribom, pancetom i rukolom čine neodoljivo i zdravo jelo. U slast!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Pancetu narežemo na kockice, češnjak na listiće, a ribu na manje komade.
  2. U tavu, na 2-3 žlice ugrijanog ulja, dodamo narezanu pancetu i pržimo ju jednu minutu, a tjesteninu stavimo u lonac s vrelom i posoljenom vodom i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. Prženu pancetu izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja dodamo komade ribe i pržimo ih sa svih strana 4-5 minuta.
  4. Zatim ribu posipamo mrvljenom ljutom papričicom, dodamo listiće češnjaka i promiješamo.
  5. Čim češnjak zamiriše tavu maknemo s vatre, dodamo ocijeđenu tjesteninu i rukolu, prelijemo s malo maslinovog ulja, promiješamo, rasporedimo u tanjure, posipamo prženom pancetom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 3
Rating: 3.33
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: