Široki rezanci s tunom i mini rajčicama

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Široki rezanci s tunom i mini rajčicama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti tjesteninu sa shiitake gljivama i mladim lukom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso tune narežemo na kockice i popržimo ga na ugrijanom ulju.
  2. Kada je tuna počela dobivati boju, u tavu dodamo otkoštene crne masline, cijele mini rajčice, češnjak narezan na listiće i čim češnjak počne puštati miris ulijemo i suho bijelo vino.
  3. Sada u tavu dodamo pasiranu rajčicu, promiješamo sastojke, dodamo sušeni origano, posolimo, začinimo svježe mljevenim paprom, smanjimo vatru i dalje kuhamo.
  4. Za to vrijeme, u lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo široke rezance i kuhamo ih po uputama na pakiranju.
  5. Nakon 5-6 minuta ugasimo vatru, tjesteninu vadimo iz vrele vode, ocijedimo ju i stavljamo u tavu s tunom i mini rajčicama.
  6. Zatim sastojke nježno izmiješamo i poslužimo jelo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 51
Rating: 4.71
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: