Široki domaći rezanci sa hladnim umakom od maslina

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Široki domaći rezanci sa hladnim umakom od maslina
U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke domaće rezance s hladnim umakom od maslina.

Opet rezanci za ručak! Ali kakvi? U jednom od najfinijih i najzdravijih umaka. Masline, kapare, parmezan, češnjak i bosiljak u maslinovom ulju obdarit će nas svježinom koja traje cijeli dan.

Široki domaći rezanci sa hladnim umakom od maslina - U našem video receptu saznajte kako pripremiti široke domaće rezance s hladnim umakom od maslina. - masline (crne i zelene), široki rezanci, kapare, parmezan, krušne mrvice, češnjak, bosiljak, maslinovo ulje, sol, papar, U zakuhalu posoljenu vodu dodamo jedan režanj češnjaka i par kapi ulja te u nju stavimo kuhati široke rezance. ; Posebno izmiksamo masline (bez koštica), parmezan, žličicu krušnih mrvica, režanj češnjaka, bosiljak te polagano umiješamo maslinovo ulje i nekoliko polovica okoštanih maslina. Začinimo sa soli i paprom. ; Kuhane rezance procijedimo, serviramo na tanjure i prelijemo sa hladnim umakom od maslina. Ukrasimo sa listom bosiljka.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zakuhalu posoljenu vodu dodamo jedan režanj češnjaka i par kapi ulja te u nju stavimo kuhati široke rezance.
  2. Posebno izmiksamo masline (bez koštica), parmezan, žličicu krušnih mrvica, režanj češnjaka, bosiljak te polagano umiješamo maslinovo ulje i nekoliko polovica okoštanih maslina. Začinimo sa soli i paprom.
  3. Kuhane rezance procijedimo, serviramo na tanjure i prelijemo sa hladnim umakom od maslina. Ukrasimo sa listom bosiljka.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: