Slani kolač s tunom i dimljenim punomasnim sirom

  • 75 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Slani kolač s tunom i dimljenim punomasnim sirom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti slani kolač s tunom i dimljenim punomasnim sirom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zdjelu razbijemo jaja, preko jaja ulijemo mlijeko, posolimo i sastojke izradimo pjenjačom. Kad smo dobili jednoličnu mješavinu, polagano dodajemo brašno stalno miješajući. U zdjelu dodamo ocijeđenu tunu iz konzerve, malo krušnih mrvica i malo rastopljenog maslaca.
  2. Dno vatrostalnog kalupa premažemo s malo maslaca i posipamo s malo krušnih mrvica.
  3. Očišćeni luk narežemo na tanke trakice, što tanje i stavimo u zdjelu s jajima i mlijekom. Preko svega naribamo punomasni dimljeni sir. Sastojke začinimo svježe mljevenim paprom i potom preselimo u vatrostalnu posudu.
  4. Pripremljeno jelo stavimo u pećnicu na 170°C, 1 sat.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:75minuta

Najnovije zanimljivosti: