Slani kolač s tunom

  • 90 min
  • 8 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Slani kolač s tunom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti slani kolač s tunom.

Evo savršenog jela za one koji vole tunu, a i kolače. Slani kolač s tunom i još ponekim sastojkom je pravo ugodno iznenađenje koje nam stiže iz pećnice.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sir naribamo, luk narežemo na trakice, a jaja razbijemo u zdjelu.
  2. U zdjelu s jajima ulijemo mlijeko, dodamo rastopljeni maslac, začinimo solju i paprom, te pjenjačom dobro izmiješamo sastojke.
  3. Zatim u zdjelu s naribanim sirom dodamo trakice luka i brašno, te promiješamo.
  4. Potom mješavinu luka, sira i brašna premjestimo u zdjelu sa smjesom od jaja, mlijeka i maslaca, dodamo komadiće tune iz konzerve i nježno promiješamo.
  5. Dobivenu smjesu prelijemo u maslacem namašćenu okruglu vatrostalnu posudu i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 160°C, 60 minuta.
  6. Gotov kolač posipamo sjeckanim peršinom i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 46
Rating: 4.78
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:90minuta

Najnovije zanimljivosti: