Slatke lazanje s bobičastim voćem

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Slatke lazanje s bobičastim voćem
U našem video receptu saznajte kako pripremiti slatke lazanje s bobičastim voćem.

Lazanje mogu biti s mesom, piletinom, ribom, povrćem ali ih možemo pripremiti i slatke. Ako vas zanima i ovaj način, pogledajte priloženi video.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Bobičasto voće očistimo i operemo, a tijesto za savijače premažemo uljem i narežemo ga na kvadrate 7x7 cm.
  2. Zatim kvadrate tijesta rasporedimo po limu za pečenje, prekrivenim papirom za pečenje, i stavimo ih peći u pećnicu, zagrijanu na 190°C, cca. 3 minute.
  3. Pečeno tijesto izvadimo iz pećnice i ostavimo ga da se ohladi.
  4. Za to vrijeme u zdjelu stavimo mascarpone, dodamo med, ulijemo liker i izmiješamo sastojke.
  5. Zatim dodamo bobičasto voće i nježno ga umiješamo.
  6. Na tanjure stavimo po žlicu kreme s bobičastim voćem, preko nje listić pečenog tijesta, zatim kremu, pa listić i postupak ponavljamo do željene visine.
  7. Na kraju posipamo šećerom u prahu i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 47
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: