Složenac od kukuruznog kruha, buđole i sira

  • 45 min
  • 4-6 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Složenac od kukuruznog kruha, buđole i sira
U našem video receptu saznajte kako pripremiti složenac od kukuruznog kruha, buđole i sira.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk očistimo i narežemo na tanke kolutove te ih razdvojimo. U čistu zdjelu razbijemo jaja, lagano ih umutimo, dodam svježi kravlji sir, vrhnje za kuhanje i začinimo talijanskom mješavinom začina.
  2. Sastojke izmiješamo kuhačom te u dobivenu mješavinu dodamo narezani luk.
  3. U vatrostalnu posudu slažemo dvije kriške kruha na jednu stranu posude, preko njih stavimo po krišku sušene buđole, potom stavimo malo mješavine sira i luka, potom poklopimo djelomično s drugim kriškama kruha tako da formiraju izgled crjepova i tako nastavimo dok ne ispunimo cijelo posudu.
  4. Mini rajčice narežemo na četvrtine, stavimo ih preko kriški kruha, začinimo s mješavinom začina i stavimo u zagrijanu pećnicu na 180°C, 30-tak minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 43
Rating: 4.88
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: