Smuđ u šarenom povrću na rezancima od palačinke

  • 60 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Smuđ u šarenom povrću na rezancima od palačinke
U našem video receptu saznajte kako pripremiti smuđa u šarenom povrću na rezancima od palačinke.

Nutricionisti kažu da ribu treba jesti bar tri puta tjedno. Razlog više da isprobate svoje kulinarske vještine pripremajući ovaj recept. Smuđ u šarenom povrću već je sam po sebi zanimljiv, a kada ga položite u gnijezdo od palačinke, pobudit ćete pažnju i najvećih gastronoma.

Smuđ u šarenom povrću na rezancima od palačinke - U našem video receptu saznajte kako pripremiti smuđa u šarenom povrću na rezancima od palačinke. - riba smuđ, paprika (zelena), rajčica (mini), luk, slatka mljevena paprika, češnjak, bijelo vino, vrhnje za kuhanje, brašno, palačinke (gotove, s peršinom), ulje, sol i papar, Ribu očistimo, odstranimo utrobu i glavu, operemo, posušimo i narežemo na odreske. ; Ribu uvaljamo u brašno, pržimo na vrućem ulju te prženu izvadimo na stranu. ; U istoj tavici na jednom dijelu masnoće od pečenja popržimo, dok ne omekša, sitno kosani luk. ; Dodamo mljevenu crvenu papriku, češnjak, cvjetiće brokule i polovice mini rajčica. Začinimo solju i paprom, pirjamo još 10 minuta te zalijemo bijelim vinom. ; Na kraju dodamo vrhnje za kuhanje da zaokruži i poveže umak.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Ribu očistimo, odstranimo utrobu i glavu, operemo, posušimo i narežemo na odreske.
  2. Ribu uvaljamo u brašno, pržimo na vrućem ulju te prženu izvadimo na stranu.
  3. U istoj tavici na jednom dijelu masnoće od pečenja popržimo, dok ne omekša, sitno kosani luk.
  4. Dodamo mljevenu crvenu papriku, češnjak, cvjetiće brokule i polovice mini rajčica. Začinimo solju i paprom, pirjamo još 10 minuta te zalijemo bijelim vinom.
  5. Na kraju dodamo vrhnje za kuhanje da zaokruži i poveže umak.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 24
Rating: 4.67
You:
Rate this recipe!
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:60minuta

Najnovije zanimljivosti: