Sočna salata od krumpira, inćuna i kapara

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Pogodno za Vegane
Sočna salata od krumpira, inćuna i kapara
U našem video receptu saznajte kako pripremiti sočnu salatu od krumpira, inćuna i kapara.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U čistu zdjelu ulijemo maslinovo ulje, na ulje protisnemo sok od limuna, dodamo senf, malo posolimo i izmiješamo sastojke.
  2. Kada smo dobili jednoličnu emulziju u posudu dodamo luk narezan na trakice i izmiješamo sastojke.
  3. Sada u posudu dodamo kuhani krumpir narezan na ploške, a preko njega dodamo kapare, slane inćune, još jednom nježno izmiješamo i prelijemo je s malo mlake vode.
  4. Salata je gotova i možemo ju poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 4
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: