Špageti Carbonara

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Špageti Carbonara
U našem video receptu saznajte kako pripremiti špagete Carbonara.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U vrelu posoljenu vodu stavimo tjesteninu špagete i kuhamo ju prema uputama na pakiranju, a pancetu očistimo od kože i narežemo ju na prutiće.
  2. Sada u vruću tavu iznad vatre ulijemo malo ulja, dodamo narezanu pancetu i cijele, zdrobljene režnjeve češnjaka.
  3. Nakon što je češnjak pustio miris, ugasimo vatru i pancetu ostavimo da se ohladi.
  4. Zatim u visoku čistu zdjelu razbijemo dva cijela jaja, dodamo još dva žumanjka, naribani sir i dobro izmiješamo sastojke.
  5. Nakon 6-7 minuta, kuhanu tjesteninu procjedimo, iz tave izvadimo režnjeve češnjaka, a zatim tjesteninu stavimo u tavu preko pancete i promiješamo.
  6. Zatim u tavu dodamo pripremljenu smjesu od jaja i sira, izmiješamo sastojke, posipamo svježe mljevenim paprom i jelo možemo poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 45
Rating: 4.84
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: