Špageti s limunom i parmezanom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Špageti s limunom i parmezanom
U našem receptu saznajte kako pripremiti špagete s limunom i parmezanom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Nasjeckamo mladi luk i listiće mente.
  2. U velikom loncu zagrijemo vodu dok ne proključa te ju posolimo i skuhamo tjesteninu.
  3. U tavi za prženje pomiješamo maslac i maslinovo ulje. Pržimo dok se maslac ne rastopi.
  4. Dodamo skuhanu tjesteninu, sjeckani luk i mentu, svježe sjeckani peršin, naribanu koricu limuna, sol i svježe mljeveni papar.
  5. Dobro promiješamo, prebacimo na tanjur te na kraju naribamo parmezan.
  6. Po želji dodamo još malo papra i ukrasimo listićem mente.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: