Špinat s jajima i bešamel umakom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Sadrži jaja i mlijeko
Špinat s jajima i bešamel umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti špinat s jajima i bešamel umakom.

Kreativna kombinacija špinata, jaja, parmezana i bešamel umaka pravi je izazov za gurmane. Ukoliko se smatrate gurmanom, ne propustite naučiti, a potom i pripremiti ovo jelo.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Špinat očistimo i operemo, češnjak protisnemo, a parmezan naribamo.
  2. U tavu, na ugrijanu mješavinu maslaca i maslinovog ulja, dodamo protisnuti češnjak, i čim češnjak zamiriše dodamo listove špinata i pirjamo na laganoj vatri povremeno miješajući 7-8 minuta.
  3. Zatim špinat rasporedimo po dnu vatrostalne posude, začinimo ga solju i paprom, u špinatu načinimo četiri udubine, u njih razbijemo jaja, prelijemo ih bešamel umakom, posipamo naribanim sirom i stavimo peći u pećnicu, zagrijanu na 200°C, 15-ak minuta.
  4. Jelo je gotovo i možemo ga poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.95
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: