Srdele s mini rajčicama, pancetom, maslinama i kaparima

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Srdele s mini rajčicama, pancetom, maslinama i kaparima
U našem video receptu saznajte kako srdele s mini rajčicama, pancetom, maslinama i kaparima.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očišćeni svježu srdelu filetiramo. Zatim pripremimo nadjev. Masline i kapare nasjeckamo i stavimo u zdjelu, pancetu narežemo na male komadiće i dodamo u zdjelicu, dodamo svježe sjeckani peršin, malo talijanske mješavine začina, žličicu krušnih mrvica, ekstra djevičansko maslinovo ulje i sastojke izmiješamo.
  2. Filete srdela nadijevamo nadjevom. Mini rajčice operemo i prerežemo po pola i slažemo pod nu vatrostalne posude sa prerezanom stranom prema dolje. Malo posolimo i popaprimo. I preko rajčica slažemo nadjevene srdele i posipamo krušnim mrvicama. Preko srdela prelijemo još malo maslinovog ulja i stavimo u pećnicu zagrijanu na 190°C, 20 –tak minuta.
  3. Gotovo jelo poslužimo toplo na tanjure.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: