Stifado – junetina s krumpirom u umaku od rajčice

  • 120 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Stifado - junetina s krumpirom u umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti junetinu s krumpirom u umaku od rajčice.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Krumpir ogulimo, operemo i narežemo na veće komade. Nasjeckani luk stavimo na vruću uljenu tavu, dodamo na listiće narezani češnjak i sastojke pržimo na laganoj vatri.
  2. Očišćeni komad junećeg mesa narežemo na kockice veličine zalogaja. Meso stavimo preko luka i pirjamo 10-tak minuta.
  3. Zatim u tavu dodamo koricu cimeta, lovorov list te malo vinskog octa. Kad ocat ispari dodamo pasiranu rajčicu, juhu te poklopimo i sve zajedno kuhamo na laganoj vatri 1 sat i 30 minuta.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 42
Rating: 4.81
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:120minuta

Najnovije zanimljivosti: