Svečani pladanj sa salatama

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Niskokalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži ribu/ morske plodove
Svečani pladanj sa salatama
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svečani pladanj sa salatama.

Za svečanih blagdana skloni smo konzumiranju većih količina hrane pa se nakon njih osjećamo umorno i tromo, no ako između raznih mesnih i ostalih obilnih delicija ubacimo i ovu svečanu, raznoliku i jako finu salatu, činiti će nam se da smo dobili vitaminsku inekciju.

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Mrkvu, cvjetaču i krumpir skuhamo u slanoj vodi, ocijedimo i potom krumpir ogulimo i narežemo na kriške, mrkvu i jedno tvrdo kuhano jaje na kolutiće, luk i vlasac nasjeckamo, a cvjetaču natrgamo na cvjetiće.
  2. Na pladanj složimo cvjetaču, mrkvu, krumpir, grašak i šampinjone iz konzerve, masline, rotkvicu i narezano jaje.
  3. U zdjelu ulijemo ocat i maslinovo ulje, dodamo šećer, senf, polovicu sjeckanog vlasca, žumanjak drugog kuhanog jajeta, sjeckani luk, začinimo solju i paprom i pjenjačom izradimo dresing.
  4. Zatim filete inćuna prerežemo po dužini, savijemo ih i rasporedimo po povrću, prelijemo dobivenim dresingom, posipamo preostalim vlascem i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.86
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: