Švicarska salata – salata od parizera, luka i sira

  • 15 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Švicarska salata
U našem video receptu saznajte kako pripremiti Švicarsku salatu.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Očistite i narežite luk na kolutiće. Razdvojene kolutiće stavite u zdjelu.
  2. Oprane i očišćene rotkvice narežite na tanke ploškice i dodajte u zdjelu s lukom.
  3. Narežite sir ementaler i parizer na trakice veličine 1cm te dodajte u zdjelu s lukom i rotkvicama.
  4. Napravite dresing od jabučnog octa, ulja, malo soli i svježe mljevenog crnog papra. Pjenjačom izradite dresing i ulijte da u zdjelu s ostalim sastojcima. Sve zajedno nježno promiješajte.
  5. Švicarsku salatu pustite da odstoji prije posluživanja i poslužite uz prepečeni kruh.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 6
Rating: 2.17
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:15minuta

Najnovije zanimljivosti: