Švicarska salata

  • 20 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Sadrži mlijeko, nema mesa
Švicarska salata
Saznajte kako pripremiti švicarsku salatu u našem video receptu.

Naviknuli smo da nam iz Švicarske dolaze skupocjeni satovi i fine čokolade, ali ovaj put nam je stigla njihova poznata salata.

Švicarska salata - Saznajte kako pripremiti švicarsku salatu u našem video receptu. - sir ementaler, parizer, luk, rotkvice, jabučni ocat, ulje, sol i papar, Sir i parizer narežemo na prutiće duljine četiri centimetra i premjestimo ih u zdjelu. ; Zatim u zdjelu tanko naribamo luk i rotkvicu. ; Salatu prelijemo uljem i octom, dodamo dvije žlice vode, začinimo solju i paprom, promiješamo i poslužimo.; -
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Sir i parizer narežemo na prutiće duljine četiri centimetra i premjestimo ih u zdjelu.
  2. Zatim u zdjelu tanko naribamo luk i rotkvicu.
  3. Salatu prelijemo uljem i octom, dodamo dvije žlice vode, začinimo solju i paprom, promiješamo i poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:20minuta

Najnovije zanimljivosti: