Svinjetina na rezancima s češnjakom

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Vrlo kalorično
  • Zahtjevna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjetina na rezancima s češnjakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu na rezancima s češnjakom.

Aromatizirana pržena svinjetina na posteljici od rezanaca aromatiziranih prženim češnjakom, je svakako jedno aromatizirano jelo koje će brojnim aromama aromatizirati Vaš dom, ali i okusne pupoljke Vaših jezika. Svakako kušati!

Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na kockice, češnjak na listiće, a mladi luk na kose kolutiće.
  2. U konac s vrelom i posoljenom vodom dodamo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. U wok iznad vatre ulijemo dvije, tri žlice ulja i pričekama da se ugrije, a za to vrijeme u zdjelu stavimo meso, posipamo ga smeđim šećerom i promiješamo.
  4. Zatim meso stavimo u ugrijani wok i pržimo ga sa svih strana.
  5. Nakon 8-10 minuta meso izvadimo na stranu, a na masnoću od prženja ulijemo rižin i vinski ocat, s dna woka kuhačom odvojimo karamelizirani sloj i pustimo da se ocat kuha 5-6 minuta.
  6. Zatim dodamo kolutiće mladog luka, sezamovo ulje, umak od ljutih papričica, vratimo meso, ulijemo sojin umak i kečap, promiješamo, ugasimo vatru i sastojke izvadimo na stranu.
  7. U čisti i ugrijani wok ulijemo dvije, tri žlice ulja, dodamo listiće češnjaka i pržimo ga dok ne počne dobivati boju.
  8. Potom dodamo kuhanu i ocijeđenu tjesteninu, promiješamo i ugrijemo ih na ulju i prženom češnjaku.
  9. Tjesteninu aromatiziranu s češnjakom premjestimo na tanjure, preko nje stavimo prženo meso i luk, te poslužimo.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: