Svinjetina s kiselim kupusom i paprikom na francuski način

  • 45 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjetina s kiselim kupusom i paprikom na francuski način
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu s kiselim kupusom i paprikom na francuski način.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. U zagrijanu tavu ulijemo malo ulja, dodamo maslac, kad se maslac malo rastopio dodamo sjeckani luk malo ga posolimo i pržimo na srednje jakoj vatri.
  2. Dok luk omekša očistimo svježu crvenu papriku i narežemo na kockice. Sastojke izmiješamo i dodamo nasjeckane listiće češnjaka.
  3. U međuvremenu dok se povrće kuha narežemo svinjski kotlet na trakice. U tavu s povrćem dodamo začine, slatku mljevenu crvenu papriku, koncentrat rajčice, mažuran, malo muškatnog oraščića. Sastojke miješamo dok se koncentrat rajčice potpuno ne rastopi kako bi pustio svu aromu.
  4. U tavu dodamo nasjeckane komade svinjetine sve zajedno začinom s ljutom papričicom i soli. Kad je meso omekšalo dodamo kiseli kupus, sve zajedno prelijemo juhom poklopimo i kuhamo na laganoj vatri. Nakon 20 minuta kuhanja jelo je gotovo i možemo ga poslužiti na tanjure uz malo svježe sjeckanog peršina.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:45minuta

Najnovije zanimljivosti: