Svinjetina s rezancima i pikantnim umakom

  • 30 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjetina s rezancima i pikantnim umakom
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu s rezancima i pikantnim umakom.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Svinjsku pisanicu očistimo od kožica i žilica i narežemo na kockice. U ugrijani wok stavimo kokosovo ulje dodamo narezano meso, preko mesa posipamo malo smeđeg šećera. Sastojke pržimo dok se ne zatvore pore mesa potom ih izvadimo iz woka na stranu.
  2. Na preostalu masnoću od prženja dodamo malo ljutih papričica, sojin umak, kečap, sok od limuna, malo sušene limunove korice i pričekamo da umak zakuha.
  3. U vrelu posoljenu vodu stavimo kuhati tjesteninu al dente.
  4. Gotov umak prelijemo u zdjelicu i stavimo sa strane. Mladi luk narežemo ukoso, režnjeve češnjaka nasjeckamo.
  5. U wok ulijemo malo ulja, dodamo narezan češnjak i mladi luk. Čim počnu puštati miris preko luka i češnjaka stavimo kuhanu tjesteninu i sastojke promiješamo. U zdjelu stavimo tjesteninu kao podlogu, preko nje stavimo pečene komadiće svinjetine i sve prelijemo pripremljenim umakom.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 44
Rating: 4.75
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:30minuta

Najnovije zanimljivosti: