Svinjetina s tjesteninom u umaku od miješanog voća

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjetina s tjesteninom u umaku od miješanog voća
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu s tjesteninom u umaku od miješanog voća.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Luk očistimo i nasjeckamo, a svinjski kare očistimo od kožica i žilica i narežemo ga na prutiće.
  2. Zatim u lonac s vrelom posoljenom vodom stavimo tjesteninu i kuhamo ju po uputama na pakiranju.
  3. Za to vrijeme u ugrijanu tavu iznad vatre ulijemo ulje, na njega stavimo narezanu svinjetinu i kratko pržimo sa svih strana.
  4. Nakon dvije minute kada je meso počelo dobivati boju preko njega stavimo sjeckani luk, sastojke posolimo i pržimo dalje dok luk ne omekša.
  5. Kada je luk omekšao, u tavu dodamo i miješano voće iz kompota, pričekamo da se voće ugrije, potom ulijemo vrhnje za kuhanje, dodamo curry prah i sastojke nježno izmiješamo.
  6. Kada je umak zgusnuo ugasimo vatru i meso poslužimo uz kuhanu tjesteninu.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 41
Rating: 4.98
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: