Svinjetina s tjesteninom u umaku od rajčice

  • 40 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjetina s tjesteninom u umaku od rajčice
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjetinu s tjesteninom u umaku od rajčica.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Meso očistimo od kožica i žilica te narežemo na kocke, a luk nasjeckamo.
  2. U ugrijani lonac ulijemo malo ulja, dodamo meso i pržimo ga sa svih strana 4-5 minuta. Potom dodamo sjeckani ljubičasti luk, sastojke posolimo i još 2-3 minute pržimo.
  3. Kad je luk omekšao dodamo umak od ljutih papričica, med i za kraj dodamo pasiranu rajčicu.
  4. Sastojke začinimo s talijanskom mješavinom začina i meso pirjamo 10 minuta.
  5. Kad je rajčica počela puštati miris ulijemo vodu, sastojke još malo promiješamo, poklopimo i kuhamo na laganoj vatri.
  6. Nakon 40 minuta kuhanja, otklopimo lonac. U posudu dodamo tjesteninu i kuhamo dok se tjestenina ne skuha. Zatim u posudu dodamo sjeckanu rajčicu, sjeckani svježi peršin, promiješamo sastojke i ugasimo vatru.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:40minuta

Najnovije zanimljivosti: