Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda

  • 180 min
  • 4 porcije
  • Srednje kalorično
  • Vrlo jednostavna priprema
  • Jelo sadrži meso
Svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda
U našem video receptu saznajte kako pripremiti svinjska rebrica u marinadi od senfa i meda.
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Odaberite broj porcija:
Potrebni Sastojci:
Upute po koracima:
  1. Za početak napravimo marinadu tako da u čistu zdjelicu stavimo senf, dodamo med, malo tabasco umaka, ulijemo sok od ananasa, začinimo svježim mljevenim paprom i posolimo.
  2. Odmah zatim marinadu dobro promiješamo i dobivenom mješavinom prelijemo svinjska rebrica.
  3. Sada posudu u kojoj su marinirana svinjska rebrica prekrijemo prozirnom kuhinjskom folijom i stavimo u hladnjak da se rebrica mariniraju dva do tri sata.
  4. Nakon proteklog vremena rebrica premijestimo u čistu vatrostalnu posudu, u koju po dnu ulijemo malo ulja i stavimo peći u pećnicu zagrijanu na 200 stupnjeva.
  5. Nakon sat vremena, rebrica su gotova, možemo ih narezati, preliti s još malo marinade i poslužiti.
>> Klikni ovdje i Pogledaj Fotografiju Jela
Sudjeluj- ocijeni ili podijeli ovaj recept:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Votes: 1
Rating: 1
You:
Rate this recipe!
Facebookgoogle_plustwitterpinterestmail
Za Print recepta klikni ikonu >>
Vrijeme pripreme:180minuta

Najnovije zanimljivosti: